3 Eylül 2014 Çarşamba

Göğüsler nasıl büyür? En iyi göğüs büyütme yöntemleri

Şu ana dek dünya üzerinde binlerce kadının hayatını değiştirmiş,bilinen en etkili ve doğal göğüs büyütme yöntemleri ni paylaşıyoruz.

Doğal göğüs büyütme yöntemleri

Hayatınızın herhangi bir döneminde, küçük göğüslerinizden dolayı utanç duyduğunuz olduysa artık yalnız değilsiniz. Muhtemelen görünüşünüzün ne kadar mükemmel olduğunun, ne kadar güzel saçlara sahip olduğunuzun, hayatın içerisinde ne derece başarılı olduğunuzun farkında bile değilsiniz çünkü bir yerlerde bir şeyler eksik !

Göğüslerin büyümesi için ne yapmalı?

Eğer küçük göğüsleriniz bir kez bile olsa size daha az kadin oldugunuzu hissettirdiyse bu yazının her bir kelimesini büyük bir dikkatle okuyun!
Çünkü memeleri büyütmek için ne yapılmalı?  sorusunun cevabını bulacak ve artık küçük göğüslerinize elveda diyeceksiniz.

Memeleri büyüten yiyecekler var mı? ve gerçekten işe yarıyor mu?

Evet bunlarda sizlerle paylaşacağız merak etmeyin kıvrımlarınızı ortaya çıkaran seksi kıyafetler almanın zamanı geldi.

Vücudunuzun her kadınsı parçasına tam anlamıyla sıkı sıkı sarılan ve içinde göğüslerinizin nasıl görüneceğini düşünmekten korkmayacağınız elbiseler giymeye başlayacaksınız!

En sonunda yakışıklı erkeklerin dikkatini çekmeye başlayacaksınız :-)

Bu Bilginin Şu Ana Dek Duyduğunuz, Gördüğünüz veya Denediğiniz ve Göğüslerinizi Bu Derece Büyüteceğini Söyleyen Herhangi Başka Bir Bilgiden Farklı Olduğunu ve Herşeyi Değiştireceğini
Garanti Ederim…

Şu ana Kadar internette gördüğünüz göğüs büyütme bilgilerinin hemen hemen hepsi gayet basit bir açıklamaya sahip – hepsi size "vücudunuzdaki östrojen (kadınlık hormonu) seviyenizi arttırmanızı" söylüyorlar. Kulağa gayet mantıklı geliyor değil mi? Östrojen, göğüslerinizin büyümesini kontrol eden hormon, yani bu hormondan ne kadar çok salgılarsanız o derece  büyük ya da büyütülmüş göğüslere sahip olacaksınız…. BU İSE TAMAMEN YANLIŞ!!

İlk zamanlarda yaptığım en büyük hata Östrojen üzerine odaklanmaktı… yani "kadınlık hormonu"na. Ancak gerçekte – hepimizin vücudunda göğüslerimizi istediğimizde kap 10'a çıkaracak kadar çok östrojen bulunuyor!

Ama aslında gerçek sır şu ki, Östrojen ve göğüs büyümesini baskı altında tutan diğer hormonları kontrol ederek daha büyük göğüslere ulaşabiliriz.

Yapılması gereken tek şey doğal yolla göğüz büyütme formülüdür.

Şu andan itibaren 4-6 Hafta Sonrasını Hayal Edin...:
Göğüsler nasıl büyür,göğüs büyütme yolları
Göğüs büyütme formülü

göğüs büyütme yolları,memeleri büyümesi için ne yapılmalı


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder